Register

A password will be e-mailed to you.

Od 1. februára do 28. februára 2023 získate na nákup v obchode PlayStation Store® 50€ pri zakúpení headsetu INZONE H9 a 25€ pri zakúpení headsetu INZONE H7.

Spoločnosť Sony začala v spolupráci so Sony Interactive Entertainment (SIE) propagačnú kampaň. Ponuka sa vzťahuje na všetky nákupy u predajcov, ktorí sa tejto kampane zúčastňujú.

Nový herný rad INZONE ponúka dva nové bezdrôtové modely headsetov: INZONE H9 s výdržou batérie 32 hodín a INZONE H7 s výdržou batérie 40 hodín. Oba modely sú vybavené flexibilným remienkovým mikrofónom, ktorý sa vyklápa smerom nahor a disponuje funkciou „Mute“, takže uľahčuje komunikáciu s ostatnými hráčmi v tíme.

INZONE H9 a INZONE H7 

Membrány modelov INZONE H9 a INZONE H7 boli vyvinuté na základe skúseností spoločnosti Sony v oblasti technológií výroby slúchadiel. Majú jedinečný tvar, ktorý umožňuje headsetom produkovať presné vysokofrekvenčné zvuky a zároveň výrazné nízke frekvencie na pohlcujúci zážitok z hrania.

Vlastnosti herných headsetov INZONE:

  • INZONE H9: bezdrôtový herný headset s potlačením okolitého hluku: presná detekcia cieľa s priestorovým zvukom 360° Spatial Sound na hranie hier a pokročilá technológia, ktorá optimalizuje akustiku. Vďaka pohodlnému hlavovému mostu a náušníkom, funkcii potlačenia okolitého hluku a režimu Ambient Sound Mode môžete hrať celé hodiny. Model disponuje 32-hodinovou výdržou batérie a možnosťou rýchleho 10-minutového nabíjania, ktoré zabezpečí až 1 hodinu hrania.
  • INZONE H7: bezdrôtový herný headset: presná detekcia cieľa s priestorovým zvukom 360° Spatial Sound na hranie hier a pokročilá technológia, ktorá optimalizuje akustiku. Vďaka hlavovému mostu a pohodlným náušníkom umožňuje hrať celé hodiny. Disponuje 40-hodinovou výdržou batérie a rýchlym nabíjaním, ktoré za 10 minút zabezpečí až 1 hodinu hrania.

K dispozícii je nová aktualizácia firmvéru

Spoločnosť Sony tiež predstavila aktualizáciu firmvéru pre herné náhlavné súpravy INZONE H9 a H7, ktorú si môžu zákazníci od 13. októbra 2022 bezplatne stiahnuť a nainštalovať. Táto aktualizácia firmvéru zlepšuje kvalitu zvuku hlasových príkazov odosielaných protistrane (vylepšuje kvalitu mikrofónu), takže osoba, s ktorou hovoríte počas hrania, bude počuť váš hlas ešte zreteľnejšie.

Ďalšie informácie a návod, ako aktualizáciu stiahnuť, nájdete TU.

Ďalšie podrobnosti o ponuke voucherov nájdete TU.

Komentuj!