Register

A password will be e-mailed to you.

Áno, spoločnosť EA si tentokrát zvolila pomerne čudnú kampaň postupne predstavujúcu prichádzajúce UFC 5. Sprvoti to bol len zhruba pätnásť sekundový segment, následne trailer a až teraz došlo na gameplay odhalenie. Aké novinky fanúšikov čakajú?

Pri bežnom pohľade to vyzerá tak, že predchádzajúca štvorka s nadchádzajúcou päťkou sú takmer identické. Akonáhle však video zabrúsi do detailov, dozvieme sa, že nás čakajú pomerne zásadné zmeny. Autori podľa všetkého pridali na detailoch a prechod na Frostbite engine tvorcom umožnil, aby čo možno najautentickejšie zachytili jednotlivé pohyby tváre či tela.

Čo sa týka gameplay invencií, do hrania sa pridávajú doktori, ktorí vás v kritických situáciách budú musieť vyšetriť. Takisto môžu ukončiť zápas v prípade, že vaše telo zaplavia desiatky úderov. Podľa autorov sa bude môcť prítomnosť doktorov využiť v strategický prospech, keďže presne zistíte, ktorá časť súpera je náchylnejšia a sústredíte sa takmer okamžite práve na ňu. Pochopiteľne, vylepšuje sa i audiovizuálna prezentácia, kde autorské zoskupenie vyzdvihuje najmä K.O. sekvencie, ktoré si môžete opakovane prehrávať, aby ste si užili aj ten najkonkrétnejší detail trvajúci sekundu.

UFC 5 vychádza už dvadsiateho siedmeho októbra 2023, čiže zhruba o jeden mesiac. Na športovú iteráciu sa môžu pripraviť majitelia konzol PlayStation 5, Xbox Series S i Xbox Series X. Nanešťastie pre PC hráčov, nový ročník ich opätovne obchádza.

Komentuj!