Register

A password will be e-mailed to you.

EA sa rozhodlo propagovať nový prírastok do virtuálneho UFC tak trochu abstraktným spôsobom. Sprvoti sme tu mali niekoľko sekundový teaser, ktorý hovoril len pramálo, respektíve by sa dalo napísať, že vôbec nič. Teraz oficiálne odhalenie bez hrateľnosti, ktorá príde… znova neskôr? Je tomu tak. Každopádne, báť sa nemusíte, predobjednávky sú už spustené.

Terajší trailer má takmer dve minúty a v podstate ide “iba” o jednoduchú videosekvenciu, ktorá tematicky približuje projekt. Áno, každému fanúšikovi musí byť ihneď jasné, čo presne od podobného titulu dostane, avšak napriek tomu sa v EA rozhodli, že budú viesť propagovanie UFC päťky takýmto štýlom.

Minimálne však už poznáme dátum vydania, ktorý je stanovený na dvadsiateho siedmeho októbra 2023, čo v praxi znamená, že si budete musieť v aktuálnej situácii vybrať medzi touto športovou iteráciou a druhým Alan Wakeom – čo nie je až taká Sofiina voľba, pretože hráčske komunity oboch projektov sú diametrálne odlišné. Počin sa pozrie na konzoly PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, počítače sú tradične o túto záležitosť ukrátené.

Koniec videa pritom sľubuje, že odhalenie hrateľnosti je v príprave a vzhľadom na to, že dátum vydania je v podstate za rohom, dlho naň (s najväčšou pravdepodobnosťou) čakať nebudeme. Čo hovoríte na zvolenú reklamnú kampaň? Pozdáva sa vám, prípadne by ste volili priamejší postup?

Komentuj!