Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalšia iterácia virtuálneho futbalu je od nás vzdialená menej ako mesiac a to znamená, že nás v najbližších tridsiatich dňoch čaká tradičná marketingová masáž. Tá môže byť snáď ešte väčšia ako tomu bolo pominulé roky, pretože EA musí hráčom takpovediac vštiepiť do hlavy fakt, že práve tento titul je oným pokračovaním série FIFA, ktorá, počnúc terajším kalendárnym obdobím, prestala jestvovať.

Propagačné video netrvá ani jednu minútu a v podstate tvrdí, že zďaleka najlepší zážitok vás čaká na konzolách PlayStation 5, kde môžete projekt ovládať prostredníctvom výborných ovládačov DualSense. Jedná sa o klasickú kolaboráciu, pretože Sony je podobnými partnerstvami známe – či už pri exkluzivitách, kde je to logické alebo príležitostne pri third party počinoch.

EA Sports FC 24 ešte stále vychádza na širokej škále platforiem, pretože vývojári úplne evidentne nechcú stratiť ekonomický potenciál staršej konzolovej generácie – ten je, koniec koncov, nemalý. Najmä preto vyjde prichádzajúce herné spracovanie na PlayStation 5 i PlayStation 4. Chýbať nebude ani Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Nintendo Switch alebo osobné počítače.

Myslíte, že sa autorom podarí po zmene názvu prísť s adekvátnymi novinkami, prípadne pôjde o ďalšiu schematickú verziu, ktorá akurát obmenila svoje pomenovanie? Dajte nám vedieť svoje tipy a názory prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!