Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci éra, v ktorej každý rok vychádzal nový ročník série FIFA je definitívne za nami, to nič nemení na fakte, že stále budeme dostávať zástupcu virtuálneho futbalu. Akurát sa teda odteraz bude volať EA Sports FC. Vydanie prvotiny premenovanej značky sa nezadržateľne blíži a preto je logické, že nás počas najbližších týždňov čaká tradičná marketingová masáž. Tá bola práve spustená videom odhaľujúcim ratingy hráčov.

Ide iba o krátku video sekvenciu, ktorá približuje schopnosti na poli tvorenom nulami a jednotkami. Tie by mali byť podľa slov autorov budované reálnymi výsledkami skutočných športovcov počas ich zápasov. V tomto duchu je vedená aj ukážka, keďže kombinuje autentické zábermi s tými hernými. Trailer nám ukáže len hŕstku hráčov a ani zďaleka nejde o najzásadnejšie mená, no minimálne nám dáva jasne najavo, že jednotlivé atribúty budú disponovať aspoň nejakým relevantne vyznievajúcim základom. A to je iba dobre.

FC 24 vyjde na širokej škále platforiem. Konkrétne si ho užijú hráči na osobných počítačoch, konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X i Nintendo Switch, kde (zrejme) projekt pobeží opätovne a vlastne už tradične v tragickom spracovaní.

Ako vnímate zmenu názvu a plánujete do tejto série nastúpiť? Alebo sa vám za tie roky virtuálny futbal takpovediac zunoval? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom komentárov.

Komentuj!