Register

A password will be e-mailed to you.

Originálnych titulov vyjde naprieč rokom neúrekom. Či už sú to prazvláštne simulátory kozy, akčné tituly, v ktorých vaša zbraň sype jednu hlášku za druhou alebo hra, ktorej princíp spočíva v tom, že sa budete takpovediac babrať so svojou potravou. Práve také je Nour: Play With Your Food.

Momentálne je ťažko odhadnúť či bude mať práve tento počin nejakú sofistikovanú hrateľnosť. Len ťažko si totiž predstaviť určité questy alebo hlavný cieľ, i keď samozrejme, prítomnosť týchto prvkov vylúčiť nemôžeme. Primárne ale pôjde o to ukladať jedlo, rozličnými spôsobmi ho upravovať a následne fotiť graficky autentické porcie tvorené nulami i jednotkami.

Zaujímavosťou je, že podľa autorov bude napríklad hudobné podkreslenie reagovať na vaše konanie, čo je pomerne zaujímavý a nie úplne štandardný prvok. Zvyšok informácií ale zostáva zahalený rúchom tajomstva. Napriek tomu sa podarilo titulu zaujať a nepochybne mnohí sa doň pri jeho oficiálnom vydaní pustia. Kedy je teda deň D? Nastane už čoskoro, vlastne o menej ako jeden mesiac.

Nour sa na naše herné platformy dostane dvanásteho septembra 2023. Aktuálne by mal vyjsť na osobných počítačoch a konzolách PlayStation 5. Budete tomuto experimentu venovať svoju pozornosť alebo ju radšej vložíte do niečoho tradičnejšieho? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom komentárov.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky