Register

A password will be e-mailed to you.

Detektívky sú stále veľmi populárnym žánrom. Či už hovoríme o tých filmových, knižných alebo herných, tešia sa diváckej obľube. To dokazuje aj fakt, že v priebehu roka spravidla dostávame hneď niekoľko atraktívnych prípadov, ktoré čakajú na naše rozlúštenie. V tomto projekte sa pritom pozrieme do srdca Londýna s azda najznámejším pátračom vytvoreným ženským perom pochádzajúcim z Belgicka.

Hercule Poirot a Sherlock Holmes. Môžete byť fanúšikom jedného či druhého (prípadne oboch), avšak tieto mená sú vám známe aj v prípade, že žánru detektívky príliš neholdujete. Každopádne, londýnsky prípad sa javí veľmi atraktívne. Z ukážky vieme, že ho sledujete tak trochu izometrickou optikou, pričom zvolené grafické stvárnenie dokáže bezproblémovo ulahodiť oku hráča.

Čo sa týka hrateľnosti, malo by sa jednať o typickú adventúru, v rámci ktorej vyšetrujete, získavate dôkazy a snažíte sa rozlúsknuť centrum záhady – kto ukradol zmiznutý obraz? A kam sa vlastne podel? Zahraničných recenzií ešte nie je mnoho, no zhodujú sa v tom, že počin napriek svojim chýbam dokáže ponúknuť zaujímavý zážitok z hrania.

Do pátrania sa môžu pustiť nadšení fanúšikovia na širokej škále platforiem. Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case vychádza na osobných počítačoch a konzolách PlayStation 4, PlayStation 5 či Nintendo Switch. Chýbať nebude ani Xbox One, Xbox Series S alebo Xbox Series X. Titul je už dostupný k bežnému zakúpeniu.

Komentuj!