Register

A password will be e-mailed to you.

Japonský vlastník konzol PlayStation nasadil po dlhšej dobe do kín adaptáciu populárnej hry, pričom zákonite očakával nemalé tržby. Ako bolo dlhšie avizované, šlo o spracovanie Gran Turismo, respektíve, skutočného príbehu, ktorý s týmto pretekárskym titulom súvisí. Sony v snahe maximalizovať zisk opätovne na snímku upozorňuje.

Jedná sa iba o krátky úryvok, presnejšie časť jednej scény, v ktorej sa objavujú aj hlavní ťahúni, čiže Orlando Bloom alebo David Harbour (ten je údajne vo svojej úlohe výborný). Dohromady vám to o filme nič nepovie, ale pokiaľ by ste z nejakého neznámeho dôvodu na tento počin zabudli, hravo vám ho pomyselný trailer pripomenie.

V prípade, že nad návštevou kina váhate, môžeme vám prezradiť, že sa projektu v recenziách pomerne darí. Metascore síce je priemernejšie, no to sa dalo pri tomto konkrétnom projekte očakávať. Na známej česko-slovenskej databáze filmov si projekt drží neuveriteľných osemdesiattri percent. Áno, toto hodnotenie pôjde časom výrazne dole, avšak i tak sa jedná o solídny úspech.

Aj také Rotten Tomatoes hlási relatívne slabšie reakcie od kritikov, no divácke prijatie siaha takmer k absolútnemu hodnoteniu – to Sony rozhodne teší. A čo vy? Už ste videli Gran Turismo v kine alebo vás podobné adaptácie až tak nezaujímajú? Pokojne nám dajte vedieť svoj názor prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!