Register

A password will be e-mailed to you.

Občas sa stane, že si nejaký veľký projekt zaistí filmovú celebritu, ktorá sa následne objaví v rámci takzvanej live-action ukážky. Ubisoft tak učinili napríklad v šiestom ďalekom plači, kde sa priamo v titule a aj v rôznych marketingových prezentáciách predstavil fantastický Giancarlo Esposito. Terajší Armored Core získal Karla Urbana známeho z The Boys, trilógie Lord of the Rings alebo modernej verzie filmu Judge Dredd.

Ukážka má niečo cez minútu a v podstate ide o kombináciu Karlovho ostrého verbálneho prejavuje a výjavov priamo z akčného titulu. Nič nové sa tu nedozviete a vlastne ani neuvidíte nepoznané zábery. Ak ste ale fanúšikmi Karla, nepochybne si takto vedený trailer naplno užijete.

Armored Core VI: Fires of Rubicon oslavuje výborné recenzie, pričom aj v našom textovom hodnotení bol adekvátne vychválený. Titul disponuje skvelým súbojovým systémom, návykovou hrateľnosťou a adekvátnym technickým spracovaním, ktoré dodáva gameplay jadru na náležitej epickosti.

Tak trochu síce trpí nešťastným balansom či očakávane chaotickou kamerou, avšak to sú len drobnosti, ktoré bezproblémovo vyvažujú pozitíva. Pokiaľ teda váhate nad kúpou, môže vám práve naša recenzia pomôcť pri záverečnom rozhodovaní sa. A v prípade, že už aktívne hráte, ako sa vám zatiaľ pozdáva tento nový projekt od FromSoftware? Pokojne sa podeľte o terajšie dojmy prostredníctvom komentárov.

Komentuj!