Register

A password will be e-mailed to you.

Vesmírny horor sa sprvoti pozrel na zelenú platformu a osobné počítače, aby sa takmer rok po svojom pôvodnom vydaní dostal aj na konzoly japonskej firmy Sony. Dátum vydania prezradila najnovšia ukážka, ktorá je typickou skrumážou surových výjavov a obskúrnych monštier.

Trailer je pomerne mäsitý, no v podstate neukazuje nič, čo by sme doposiaľ nevideli. V prípade, že ste tento projekt sledovali naprieč jednotlivými (dlhými) rokmi vývoja, viete, že ide o zaujímavý space horor kombinovaný s body torture prvkami, čím si získal veľkú pozornosť hernej komunity.

Čo sa týka hrateľnosti, možno hovoriť o akčnej adventúre s logickými hádankami, ktoré musíte rozlúštiť. Titulu sa na konkurenčných platformách pomerne darilo a hoci recenzie nehovorili o obrovskom hite, kvality tomuto počinu odoprieť nemožno. Jeho azda najväčšou nevýhodou je ale fakt, že je pomerne monotónny a rýchlo sa opakujúci.

Aký je však dátum, kedy sa nepochybne atraktívna záležitosť pozrie na piaty PlayStation? Hráči sa budú môcť do projektu pustiť už druhého októbra 2023. V prípade, že teda hľadáte ideálny titul na štart temnej jesene, lepšieho žánrového zástupcu asi nenájdete – minimálne teda do momentu, kedy vyjde Alan Wake 2.

Pustíte sa do vesmírneho Scorn alebo vás jemne nadpriemerné recenzie skôr odradili? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!