Register

A password will be e-mailed to you.

Niektoré trailery sa podaria, iné zas nie. Občas sa ale stáva, že sa v ukážke miesia potenciálne kvality a jasná mdlosť prameniaca (napríklad) z nie najlepšieho audiovizuálneho prevedenia alebo všednosti gameplay segmentov – a presne taký je Hellboy: Web of Wyrd.

Azda každého poteší komiksová štylizácia pri projekte, ktorý z papierových príbehov priamo vychádza. Akurát je problém, že zvolené grafické stvárnenie evokuje skôr neskoršie časy siedmej generácie konzol. Takto však už titul z terajšej doby nevyzerá a, bohužiaľ, postaršie technické spracovanie nevykrýva ani hrateľnosť.

Tá vo svojom koncepte pritom nie je zlá, keďže sa inšpiruje napríklad u God of War (minimálne zvoleným súbojovým systémom), avšak pohyby hráča i protivníkov vyzerajú naozaj spomalene, čo má za následok istú degradáciu potenciálne veľmi kvalitných akčných sekvencií.

Samozrejme, vo finále môže ísť o veľmi dobrý titul, ktorý nás prekvapí. Akurát ak boli vaše očakávanie nastavené príliš vysoko, bolo by načase ich mierne schladiť. Každopádne, Web of Wyrd k nám dorazí štvrtého októbra 2023. Na dobrodružstvo červeného pekelníka sa budú môcť pripraviť majitelia konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Nintenda Switch i osobných počítačov. Dáte chlapcovi z pekla šancu?

Prípadne budete venovať pozornosť iným titulom, nakoľko v daný mesiac ich má vyjsť takmer desať? Pokojne sa podeľte o svojich adeptov na hranie prostredníctvom komentárov.

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky