Register

A password will be e-mailed to you.

V októbri 2021 sa na naše herné obrazovky dostal projekt s názvom All-Star Brawl. Šlo o akúsi variáciu Super Smash Bros. Ultimate, akurát ste ako hráči ovládali postavičky známe z Nickelodeon seriálov či filmov. Hoci nešlo o bezchybný projekt, zopár fanúšikov si našiel a to je zrejme i dôvod prečo sa eventuálne dočkáme pokračovania.

Fixného dátumu sme sa aktuálne nedočkali, pričom je ohlásené, že titul by mal vyjsť ku koncu súčasného kalendárneho obdobia. All-Star Brawl 2 má doraziť na konzoly PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X i osobné počítače.

Ukážka prezrádza, že pokračovanie prinesie mnohé prvky z pôvodného titulu. Rovnakí bojovníci a dokonca i rovnaké úrovne majú byť súčasťou oficiálneho pokračovania. Samozrejme, tvorcovia z Fair Play Labs do dvojky prinesú doposiaľ nevidených hrdinov či nové arény.

V projekte sa máme pozrieť i na akúsi kampaň, ktorá podľa všetkého prinesie vlastnú naratívnu líniu. Tá ale konkrétnejšie v traileri opísaná nie je, takže si nemôžeme byť istý čo presne ponúkne. Hoci s najväčšou pravdepodobnosťou nepôjde o revolučný projekt, minimálne by sme sa mohli dočkať solídneho žánrového titulu. Ako na vás All-Star Brawl 2 pôsobí? Dáte mu po vlažnejšej prvotine šancu alebo si ho skôr necháte ujsť? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!