Register

A password will be e-mailed to you.

Keď pred siedmimi rokmi vyšiel Pokémon GO, nikto netušil, že tituly, kombinujúce virtuálny svet s tým reálnym, sa stanú tak populárne. Tieto hry sa snažia dostať hráčov z pohodlia domova, aby svoje herné dobrodružstvá zažili vonku a so skutočnými ľuďmi. Vývojárske štúdio Niantic, tvorca megahitu Pokémon, čoskoro prinesie v spolupráci so štúdiom Capcom úplne nový, ambiciózny titul v tomto štýle.

Monster Hunter Now je už vo vývoji niekoľko rokov a dorazí na mobilné zariadenia so systémami Android a iOS už 14. septembra 2023. Predbežná registrácia je už k dispozícii v obchodoch Google Play a App Store a môžete za ňu získať zaujímavé bonusy. Inak celý počin bude zadarmo ako free-to play.

Vývojári sľubujú komplexné dobrodružstvo z pohľadu lovca, skúmajúceho močiare, lesy alebo púšte a hľadajúceho príšery. Na boj s príšerami budeme používať rôzne zbrane – od mečov a štítov až po luky a kladivá – v kombinácii so širokou škálou výzbroje. Nemôže chýbať nutnosť zbierať a vyrábať materiály a následne si vylepšovať výbavu. Bitky sa budú dať absolvovať v tímoch až štyroch priateľov.

Asi najlepšie o celom počine Monster Hunter Now informujú samotní vývojári vo videu, v ktorom sa dozviete všetky podrobnosti o silných stránkach hry a jej jednotlivých mechanikách.

Komentuj!