Register

A password will be e-mailed to you.

Už túto jeseň sa dočkáme nového prírastku do vražednej série Assassin’s Creed. Býva pritom tradíciou (minimálne pri poslednej RPG trilógií), že Ubisoft plánuje a dodáva pomerne dlhú podporu pre svoje tematické projekty. Koniec koncov, množstvo rozšírení dostal Far Cry 6, takisto Valhalla alebo Origins. Mirage ale v tomto pravidle pokračovať nebude. Minimálne také sú terajšie plány vývojárov.

Nadchádzajúci príbeh Basima sa má vracať k pôvodným koreňom tejto série, čiže by mal inklinovať viacej k stealth postupom a taktiež de facto zanevrieť na masívne RPG elementy. Posledné časti totiž išli trochu odlišnou cestou a od pôvodnej tematiky mali pomerne ďaleko. Napriek tomu mnohých prekvapilo, že Mirage v terajšej fáze neplánuje predviesť akékoľvek rozšírenia.

Odpoveď prišla priamo od kreatívneho riaditeľa titulu, Stéphane Boudona. Ten jasne prehlásil, že Mirage nedisponuje plánom pre podporu po vydaní. Aktuálne teda autori nemajú žiadne ďalšie príbehy a ani dodatky, ktoré by mali po oficiálnom vydaní hry doraziť, čo je pre túto sériu naozaj veľmi ojedinelé.

To sa, pochopiteľne, môže časom zmeniť, avšak dané rozšírenie by muselo byť vydané s väčším časovým odstupom a je otázne akú by malo podobu. Assassin’s Creed Mirage vyjde dvanásteho októbra 2023, pričom sa doň budú môcť pustiť majitelia konzol PlayStation 5, PlayStation, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S i osobných počítačov.

Komentuj!