Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojárske štúdio Team Ninja sa preslávilo bojovkou Dead or Alive, no v posledných rokoch si ho hráči spájajú najmä so značkou NiOh, prípadne tohtoročným Wo Long: Fallen Dynasty. Zabudnúť ale nemôžeme ani na sériu Ninja Gaiden, ktorá hráčov svojou náročnosťou trápila dávno pred príchodom Demon’s Souls. Aktuálne vývojári spolu s XDev, first-party štúdiom Sony, na akčnom titule Rise of the Rōnin, ktorého vydanie je naplánované na rok 2024. Známy leaker The Snitch priniesol niekoľko zaujímavých informácií, vrátane toho, na kedy je plánované vydanie.

The Snitch na svojom discorde zverejnil niekoľko nových informácií, ktoré podľa neho pochádzajú od používateľa s menom SoldierDelta. Únik tvrdí, že vydanie hry Rise of The Ronin je naplánované na 1. štvrťrok 2024 a pôjde o mix hier Assassin’s Creed, Ghost of Tsushima a Dark Souls. Mnohé popisy predmetov budú využité na rozšírenie loru. Nebude chýbať množstvo vedľajších úloh, ktoré sa podobajú na vedľajšie úlohy hier od Ubisoftu. V hre bude možné vybrať si obtiažnosť, čo je v porovnaní s NiOh alebo Wo Long, pre mnohých, príjemná zmena. Vylepšovať budeme strom zručností a techník boja. Plánované sú režimy výkonu a kvality grafiky, no nie je vylúčený ani Fidelity mód pre využitie VRR. Chýbať by nemala ani romantika, no zrejme bude na hráčoch, či sa s nejakou dámou pokúsia o románik alebo nie.

Uvedené informácie jednoznačne naznačujú, že tento raz Team Ninja pripravuje počin, ktorý má osloviť väčšie publikum než klasické soulslike tituly. Každopádne, vydanie, respektíve presný deň bude ešte musieť potvrdiť Sony, takže prvý štvrťrok 2024 zatiaľ treba brať s rezervou, no The Snitch má kvalitné zdroje.

Zdroj: Insider Gaming

Komentuj!