Register

A password will be e-mailed to you.

Pistol Whip je pomerne staršou záležitosťou, ktorá vyšla ešte na pôvodnom PS VR. Presnejšie sa písal rok 2019, kedy táto frenetická akcia určená pre virtuálnu realitu po prvýkrát vyšla. V podstate okamžite si projekt našiel fanúšikovskú základňu, ktorá sa opakovane púšťala do dynamických prestreliek zasadených do trojdimenzionálnych kulís. Pochopiteľne sme sa ako hráči dočkali i verzie pre PS VR2, ktorá zaistila i príchod nové obsahu.

Ten je vydávaný v rámci akejsi sezóny, ktorá nesie kolektívne pomenovanie Overdrive. Celá súčasť má dohromady priniesť päť úplne nových scenérií. Tie vychádzajú presne po mesiaci, pričom je nutné zmieniť, že sa jedná o tretí takýto prídavok, čiže zanietený pištoľníci dostanú ešte dva.

Na Good News úroveň upozorňuje kratší trailer, ktorý je tradičnou skrumážou svižného hudobného podkreslenia sprevádzaného bujarým vraždením digitálnych sokov v čudných kulisách. Pokiaľ vlastníte zariadenie PS VR2 a radi by ste sa pustili do niečoho naozaj rýchleho, zrejme ste našli svojho ideálneho adepta.

Projektu sa totiž na konzolách PlayStation 5 darilo ako nikde inde a počin si tak vyslúžil metascore o hodnote deväťdesiatich percent, čo je bravúrne, to je snáď zrejmé. Len pre porovnanie to je o dva body lepšie hodnotenie ako na platforme PlayStation 4 a až o celých sedem percent viac než získala PC verzia.

Komentuj!