Register

A password will be e-mailed to you.

PS VR2 sa dočkalo svojho oficiálneho vydania a úvodnej súpisky titulov, ktoré tento headset podporuje. Medzi nimi sa objavila i frenetická strieľačka Pistol Whip, ktorú už hráči mohli poznať aj z predchádzajúcej VR generácie, no tentokrát tvorcovia vylepšili možnosti technológie a vďaka tomu sa na tohtoročnom zariadení titul hral ešte o kvapku lepšie. Najnovšie bol obohatený o free obsah.

Konkrétne ide o event zvaný Overdrive, ktorý by vo finále mal priniesť až päť nových scenérií. Tá prvá nesie názov Shred a sprevádza ju pieseň s identickým pomenovaním, ktorú do sveta vypustil interpret LeKtriQue. Nejedná sa o nadmieru známu hudbu, avšak na základe zverejneného traileru sa môžeme domnievať, že k frenetickej hrateľnosti sedieť bude a hráčom tak ponúkne dynamický zážitok, ktorý ich naplno pohltí.

Ako sme už zmienili vyššie, obsah bude (v prípade, že titul vlastníte) pridaný úplne zadarmo a nemusíte zaň platiť ani jediné euro. Ak váhate a neveríte v kvality titulu, môžeme zmieniť, že na portáli metacritic.com si nová verzia vyslúžila priemerné hodnotenia zakotvené na čísle 90. To je dokonca o dva body lepšie ako pôvodná konzolová edícia a o celých sedem percent vyššie od tej počítačovej. Ak vlastníte VR2, určite by ste mali dať akčnému Pistol Whip minimálne šancu. Je totiž pomerne pravdepodobné, že takéto konanie neoľutujete.

Komentuj!