Register

A password will be e-mailed to you.

Blizzard Entertainment aj naďalej pokračuje v inovovaní a tvorbe unikátnych eventov situovaných do kulís akčného titulu Overwatch 2. Tvorcovia zverejnili viac ako dvojminútovú ukážku, ktorá nám aktuálnu (štvrtú) sezónu predstavuje. Čo od nej môžu hráči čakať?

Trailer je to tentokrát veľkolepý. Nechýba mu dynamika, akcia, vtip a ani istá emócia. Samozrejme, tá sa dostaví iba v prípade, že ste fanúšikom tohto team based počinu. Každopádne, azda najzásadnejším bodom ukážky je prichádzajúci hrdina menom Lifeweaver, ktorého sme si už predstavovali v nie až tak dávnom článku. Zverejnené video ukazuje túto postavu priamo v akcii. Okrem toho sa tu objaví i niekoľko atraktívnych kostýmov, kde časť získate po zaplatení Battle Passu, no a iné si vybojujete vo výzvach.

Súčasťou každej sezóny sú, logicky, aj rôzne eventy, ktoré ozvláštňujú inak opakujúcu sa hrateľnosť. Začne to so Starwatch režimom, ktorý potrvá od deviateho do dvadsiateho druhého mája 2023. Ak vás zaujímajú mapy komunity, budete si na jednej z nich môcť zabojovať od dvadsiateho piateho apríla do prvého mája, nakoľko práve vtedy vývojári sprístupnia arénu nazvanú Talantis.

Overwatch taktiež oslávi Pride a teda LGBT komunitu, pričom tento event započne prvého júna. Všetko zmienené bude, pravdepodobne, ešte pred samotným zahájením detailne popísané i predstavené, keďže taká je štandardná prax a politika autorského a vývojárskeho štúdia. Zatiaľ to ale znova vyzerá na obsahom preplnenú sezónu, ktorá môže nalákať nových hráčov a udržať si tých stálych. Pokiaľ by ste sa do nej chceli pustiť, začína už zajtra, teda jedenásteho apríla 2023.

Komentuj!