Register

A password will be e-mailed to you.

Včera sme vás informovali o tom, že team based online akciu Overwatch obohatí nový, doposiaľ neznámy a nevidený, hrdina. Dočkali sme sa krátkeho obrázku na Twitteri, mena a prísľubu, že nám bude postavička v najbližšej dobe predstavená. Teraz sa tak naozaj stalo.

Po vzore iných hrateľných charakterov, aj v tomto prípade ide o krátku príbehovú sekvenciu s jednoduchou animáciou, ktorá nám v rýchlosti predstaví životný postoj hrdinu, jeho názory a počiatočné zázemie. Samozrejme, vo finálne nič z toho v hre neuvidíte, nakoľko Blizzard Entertainment i naďalej odmieta inovovať svoj projekt po príbehovej stránke, avšak minimálne sa čo-to o Lifeweaverovi dozviete.

Je pritom nutné upozorniť, že v tomto videu by ste nemali očakávať žiadnu gameplay ukážku ani nič podobné. Je očakávané, že autori sa povenujú tejto súčasti prostredníctvom samostatného videa, ktoré nám ukáže hrdinu priamo v akcii a to aj so všetkými jeho schopnosťami.

Úplným záverom môžeme prezradiť, že trailer láka i na prichádzajúcu štvrtú sezónu v Overwatch 2, ktorá začne 11. apríla 2023. Pokiaľ sa vám teda nepodarilo pokoriť niektoré výzvy alebo získať konkrétnu odmenu z plateného Battle Passu, mali by ste sa poponáhľať. Zostáva vám už iba niekoľko posledných dní, pokým aktuálna sezóna skončí a následne ju nahradia nové kozmetické predmety a tematické challenge úlohy.

Komentuj!