Register

A password will be e-mailed to you.

Je to konečne tu. Tím Blilzzardu nám ukázal novú postavu menom Lifeweaver počas tradičného súboja proti živým hráčom. Ako nám táto na prvý pohľad pacifistická figúrka pomôže v dynamických prestrelkách a akčných stretoch?

Áno, v tomto prípade skutočne nejde o bojovníka, ktorý by oponentúru zaplavil obrovským množstvom nábojníc, špeciálnych schopností alebo tvrdo dopadajúcich granátov. Práve naopak, Lifeweaver svojimi schopnosťami pomerne zaujímavým spôsobom ozvláštni hranie.

Samozrejme, svojich spoluhráčov budete liečiť, no na tom nie je v podstate nič nové alebo nevidené. Avšak, omnoho zásadnejšie vyznieva fakt, že dokážete pomocou magického kvetu nadvihnúť priateľských bojovníkov a vďaka tomu im umožníte získať prehľad nad bojiskom alebo minimálne výhodnú pozíciu pre zdrvujúci atak. Ďalšou potenciálne efektívnou abilitou je fakt, že Lifeweaver vie pritiahnuť hrdinov k sebe a tým pádom ich v priebehu sekúnd dostať z nepríjemnej situácie. Alebo smrteľného pádu.

Aby toho nebolo málo, obrovitánsky liečiaci strom začne okamžite zvyšovať život každému kto pri ňom stojí. Pokiaľ teda držíte pozíciu, je ideálne práve túto špeciálnu vlastnosť využiť. Momentálne táto postava vyzerá pomerne zaujímavo a minimálne na papieri by mohla priniesť opäť aspoň trochu sviežeho vetra do štandardizovaných stretov. Uvidíme však ako bude pri nej upravený balans a či sa vôbec hráči budú chcieť vžiť do kože takéhoto hrdinu (vieme akou láskou oplývajú voči support triede).

Komentuj!