Register

A password will be e-mailed to you.

Február sa blíži a s ním aj obmena hier v predplatnom PlayStation Plus. Leaker billbil-kun už dlhšiu dobu so 100% presnosťou v predstihu odhaľuje aké hry do predplatného na daný mesiac dorazia, takže i v prípade februárových hier v rámci PlayStation Plus možno počítať s tým, že tieto hry naozaj dostaneme. Je tu však predsa len jeden háčik.

Aby sme však nechodili okolo horúcej kaše, do predplatného zamieria naozaj vydarené kúsky. V prvom rade tu máme najnovší diel zo skaterskej série OlliOlli, ktorý vyšiel minulý rok 7. februára pod názvom OlliOlli World. Ten sa tak presne rok od svojho vydania objaví v ponuke pre predplatiteľov, k dispozícii bude ako natívna PS5, tak i PS4 verzia.

Hrou číslo dva bude remake legendárne českej Mafie s názvom Mafia Definitive Edition. Predstavovať túto hry by bolo asi zbytočné, v našich končinách ju poznajú aj “nehráči”. Nakoľko natívna PS5 verzia neexistuje, majitelia aktuálneho hardwaru budú môcť tento počin od Hangar13 hrať vďaka spätnej kompatibilite. S Mafiou sa však spája jeden háčik, keďže práve tento titul môže byť v niektorých regiónoch vymenený za odlišný titul, no zatiaľ nevieme, ako tomu bude u nás. Tipujeme, že u nás dostaneme Mafiu, no istotu budeme mať až po oficiálnom potvrdení od Sony.

Treťou hrou bude vydarený minuloročný multiplayerový titul Evil Dead: The Game, ktorý vznikol na motívy slávnej filmovej značky, ktorá sa tento rok rozrastie o nový film Evil Dead Rise. Pokiaľ máte podobné počiny radi, s týmto kúskom určite nešliapnete vedľa, ide o jeden z tých podarenejších prepisov filmovej značky na herné obrazovky. Hra bude k dispozícii ako pre PS5 tak i PS4 a navyše podporuje cross-platform multiplayer, takže si možno zahrať naprieč všetkými platformami, kde tento titul vyšiel. O spoluhráčov by tým pádom nemal byť núdza.

Februárovú ponuku by mal uzatvoriť aj štvrtý titul, ktorým však je piate rozšírenie pre Destiny 2 s názvom Beyond Light. Nejde tak o samostatnú hru, ale o veľký prídavok do Destiny 2, ktorý štúdio Bungie opísalo ako novú éru pre tento počin, nakoľko išlo o prvý prídavok vydaný aj pre aktuálne konzoly, no pridal do hry aj množstvo noviniek.

Tak, to by sme mali kompletnú ponuku hier v predplatnom PS Plus počas februára. Vyššie uvedené hry by sa mali dostať do ponuky 7. februára, no ešte než sa tak stane, určite Sony potvrdí pravosť tohto úniku a vyrieši otázku spojenú s dostupnosťou/nedostupnosťou Mafie v našom regióne.

Zdroj: Twitter

Komentuj!