Register

A password will be e-mailed to you.

Svojské akčné RPG Forspoken sa nezadržateľne blíži. Vlastne, vydanie už v podstate klope na dvere a mnoho hráčov stále balansuje na pomedzí, kde sa bijú zbožné očakávania a obozretný skepticizmus. Hoci potenciál tento projekt má, určité aspekty naznačujú, že nepôjde o kvalitný titul, iné práve naopak. Debaty ešte väčšmi rozvírilo demo, ktoré sa prikláňa skôr k negatívnemu protipólu. Každopádne, ide o prvý skutočne veľký projekt súčasného kalendárneho obdobia. Najnovšie sa predstavuje v traileri pre PC verziu.

Ukážka má iba jednu minútu a primárne ukazuje grafické nastavenia i vizuálne efekty, ktoré si užijú majitelia tých najsilnejších herných zostáv. V určitom momente dokonca vidíme aké rozdiely budú medzi jednotlivými nastaveniami grafiky, pričom ultra režim pôsobí naozaj detailne a veľmi pekne. Samozrejme, aj low nastavenia stále ponúka slušný vizuálny zážitok (za predpokladu, že ste ochotný akceptovať isté ústupky).

Pred nedávnom sme vás taktiež informovali o tom, že PlayStation 5 verzia sa dočká predobjednávkového bonusu v podobe niekoľkých častí odevu. Tu sa objavilo aj unikátne sfarbenie nechtov, ktoré pre mnohých pôsobilo komicky. Obdobný darček si nájdu aj počítačoví hráči, ktorí sa pre zmenu môžu tešiť na neónové doplnky.

Záverom upozorňujeme, že Forspoken vychádza už 24. januára 2023. Do magickej záležitosti sa budú môcť pustiť majitelia osobných počítačov a konzol PlayStation 5. Stará generácia je v tomto prípade už vynechá úplne, keďže ide o veľký počin, ktorý adekvátne využíva súčasný hardware. Veríte projektu menom Forspoken alebo máte pocit, že by mohlo ísť o prvý prepadák tohto roka? Pokojne sa podeľte o svoje tipy prostredníctvom komentárovej sekcie.

Komentuj!