Register

A password will be e-mailed to you.

Október sa pomaly, ale isto presúva do svojho posledného týždňa a čoskoro si už budeme musieť opätovne zvyknúť aj na zmenu času. Tento problém však budeme riešiť až za niekoľko dní. Teraz si však poďme pripomenúť najväčšie udalosti z minulého týždňa, medzi ktorými najviac dominovali veľké hororové série.

  • Microsoft a Mojang nám tento rok oznámili vydanie titulu Minecraft Legends, ktorý si budú môcť užiť všetci majitelia PC, Playstation, Xbox a Nintendo Switch. Pokiaľ ste zvedaví kedy si titul budete môcť vyskúšať, kliknite sem.
  • Akčný hack & slash Undecember je vonku už skoro 2 týždne a dočkal sa zo strany ľudí trošku zmiešaných reakcií. Prečo? Dozviete sa z nášho článku.
  • Rovnako sme sa dočkali aj dvoch smutných správ. Vo veku 68 rokov nás navždy opustil dabér Jan Rabson, ktorý sa preslávil dabingom Leisure Suit Larryho z rovnomennej hernej série. Okrem neho však svet zasiahla aj správa o smrti herného vývojara Ferreta Baudoina, ktorý úzko spolupracoval na titule Fallout 76. Česť ich pamiatke.
EA - The Sims 4
  • Prejdeme k veselším témam. The Sims 4 sa oficiálne stal free to play hrou a máte možnosť si ju vyskúšať zadarmo. Pre viac info využite tento link.
  • Veľké novinky sa dejú vo svete Silent Hill. Podľa všetkého sa okrem avizovaného remaku druhého dielu dočkáme až troch ďalších titulov, plus je v pláne aj nový film. Témam sme sa venovali jednotlivo. Pre informácie o remaku Silent Hill 2 využite kliknite sem. Ak sa chcete dozvedieť viac o filme Return To Silent Hill, kliknite sem. A pokiaľ ste zvedaví na zvyšné tri hry, kliknite sem.
  • Čo sa informácií týka bola ale rovnako bohatá aj séria Resident Evil. Začneme správou o avizovanom remaku Resident Evil 4, ktorý sa dočkal nového traileru a predstavil nám svoje edície. Detaily nájdete v našom článku. Rovnako vyšiel aj story trailer ku gold edícii Resident Evil: Village. Tá doplní aj očakávané DLC Shadow of the Rose a Mercenaries. Môžete si ho pozrieť, keď využije tento link. A na záver ešte aj launch trailer k odloženému Re:Verse. Ten si môžete pozrieť tu.
  • Očakávaný hororový titul The Calisto Protocol sa oficiálne stal GOLD. Tým pádom už nehrozí žiadny ďalší odklad. Kedy sa titulu oficiálne dočkáme? Dozviete sa, keď kliknete sem.
  • Nintendo Switch sa stáva bohatšie o ďalší titul a konkrétne ide o Alan Wake Remastered. Titul je už dostupný v Nintendo eShope, dokonca s 20% zľavou. Pre viac informácií, využite nasledovný link.
  • Ubisoft posúvajú svoju budovateľskú stratégiu Anno 1800 už aj na konzoly Playstation 5 a Xbox X/S a streamovaciu službu Amazon Luna. Pre detaily využite náš článok.
  • A na záver ešte informácia pre fanúšikov inštalatéra Maria. Nintendo 64 tituly Mario Party a Mario Party 2 sa už čoskoro dostanú na konzolu Nintendo Switch. Máte tak možnosť si užiť trošku retro zábavy. Informáciu o dátume vydania nájdete v našom článku.

Komentuj!