Register

A password will be e-mailed to you.

Ešte 12. októbra 2022 vyšlo nové hack & slash akčné RPG Undecember, ktoré je k dispozícii výhradne vo free to play podobe. Čaká vás v ňom desať príbehových častí a množstvo úloh a výziev po celom svete.

V Undecember máte možnosť putovať do temných kobiek, bariérových veží alebo sa cez trhliny pokúšať preniknúť do neznáma. Neoddeliteľnou súčasťou hry sú taktiež kooperatívne nájazdy. Undecember by vás mal neustále motivovať striedať a experimentovať s rôznymi možnosťami vybavenia a kombináciami schopností, čo môže byť nevyhnutnou pomôckou v boji proti rôznym príšerám a bossom, ktorí vyžadujú spoluprácu rozličných techník k tomu, aby ste ich porazili. Vašou hlavnou úlohou bude neustále striehnuť, v pohotovosti, v pohybe a byť pripravený zničiť všetko, na čo narazíte.

Bohužiaľ, Undecember, aj vzhľadom k tomu, že je k dispozícii zdarma, obsahuje obrovské množstvo mikrotransakcií, ktoré najmä steamovým hráčom vadia a tí ich dôsledku toho hodnotia negatívne. No treba dodať, že iní hráči tvrdia, že ide o vydarený PC port z mobilu, avšak, podľa ich názoru, vývojári z Needs Gamesby mali ešte doladiť ovládanie pomocou klávesnice a myši. Keďže samotný titul je k dispozícii zdarma, nič vám nebráni ho na Steame vyskúšať a utvoriť si tak vlastný názor.

Undecember pôvodne vyšiel len na platformy Android a iOS, ale 12. októbra 2022 sa objavil aj na Steame.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky