Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je tajomstvo, že Sony má v príprave zhruba 25 neoznámených hier, ktoré by mali hráčov na konzolách PlayStation 5 (a následnej asi aj na PC) zabávať v nasledujúcich rokoch. Vieme, že Insomniac Games pracujú na Marvel’s Spider-Man 2 a Marvel’s Wolverine, Guerrilla Games podľa všetkého chystajú DLC pre Horizon Forbidden West, remaster Horizon Zero Dawn a multiplayerový, zatiaľ neoznámený spin-off. Čo nás však údajne ešte čaká?

Dokument, samozrejme, zatiaľ nemožno overiť a Sony sa k jeho pravosti, pochopiteľne, nevyjadruje. Aká je pravda ukáže až čas, no minimálne časť pripravovaných hier by mala byť reálna, nakoľko na ňom nájdeme i hry, ktoré už vyšli, respektíve sa o nich špekuluje už nejaký ten piatok. Čo teda pre nás Sony ešte chystá?

  • Survival horor pre PC and PS5 s kódovým označením “Heartbreak” postavený na Unreal Engine 5 od dnes už first party PlayStation Studios tímu FireSprite. Pravdivosť vzniku tohto počinu naznačila pracovná pozícia zhruba pred 6 mesiacmi.
  • Pre PS5 vznikajú automobilové súboje od Lucid Games s krycím názvom “Redstar.” Tento titul by mohol byť špekulovaným znovuoživením značky Twisted Metal, ktorá sa okrem toho budúci rok prihlási o slovo v seriálovej adaptácii.
  • Sumo údajne chystá open-world titul pre PS5 prezývaný “Carbon.” Ako vieme, Sumo Digital odkúpil Tencent, a tak je otázne, či je tento počin stále v príprave.
  • Pre PC and PS5 by mal vznikať i survival horor od novovzniknutého štúdia Ballistic Moon (ex-členovia štúdia Supermassive) s kódovým označením “Bates.” O hre sa písalo už v lete tohto roku.
  • London Studio by malo pre zmenu chystať live-service počin “Camden,” ktorý dorazí na PS5 a PC.
  • Decima enginom poháňaný titul s pracovným označením “Ocean” vzniká pod taktovkou Kojima Productions, takže v tomto prípade je asi zrejmé, o aký počin sa jedná. Ak by náhodou bolo potrebné to napísať, tak ide o Death Stranding 2.

Okrem tohto je v dokumente zmienka o PC verzii Returnalu a Horizon Forbidden West, no tieto porty možno považovať za hotovú vec. Zábery z hrania Returnalu na PC unikajú pomerne pravidelne, no a Horizon Forbidden West určite dorazí taktiež, no zrejme až po vydaní DLC pre PS5 verziu, aby na PC zamierila kompletná edícia ako v prípade prvého dielu. Budúcnosť PlayStationu je teda kvantitatívne bohatá, pričom je skvelé vidieť, že sa chystajú aj hry iných žánrov, než tomu bolo v posledných rokoch.

Zdroj: wccftech

Komentuj!