Register

A password will be e-mailed to you.

Športovec s menom Michael Jordan je už nespochybniteľnou súčasťou basketbalovej histórie a preto je logické, že mu svojho času štúdio 2K vzdávalo hold prostredníctvom takzvaných výziev, ktoré boli dostpuné vo virtuálnej verzii NBA. Tie sa ale naposledy objavili v ročníku 2011 a odvtedy sme sa ich (žiaľ) nedočkali. To sa ale najnovšie zmení, pretože prichádza 23. ročník, ktorý prinesie hneď 15 Michael Jordan challenges.

O čo konkrétne ide? Michael Jordan challenges umožnia hráčom vžiť sa do kože legendárneho velikána, vyhrať niekoľko zásapov a prežiť zásadné momenty z jeho bohatej a dlhoročnej kariéry.

Zatiaľ to vyzerá tak, že výzvy majú podobu dobre známeho Showcase režimu, ktorý sa dlhé roky objavuje v rámci virtuálnej adaptácie WWE, pričom výnimkou nebol ani posledný ročník, ktorý sa pozrel na Rey Mysteria. A vzhľadom k tomu, že nový herný basketbal vychádza už 8. septembra 2022, nemožno sa čudovať, že budeme v najbližších týždňoch takmer neprestajne dostávať informácie o NBA 2K23.

Tvorcovia si dali na tomto režime očividne záležať, respektíve, zverejnený trailer niečo podobné naznačuje. V jednotlivých zápasoch si budete môcť nastaviť dobový filter a zrnitý obraz, chýbať by nemali ani cut scény, pričom hranie zápasov bude okorenené o komentáre ľudí z basketbalového sveta.

Prečo sa ale Michael Jordan a jeho celoživotný príbeh vracajú do virutálnych basketbalových zápasov práve teraz? Podľa producenta hry, Zacha Timmermana, chcel vývojársky tím priblížiť vzostup športovej legendy novej generácii mladších hráčov, ktorá si Jordana nemôže pamätať z dobových zápasov a ani jednotlivých hier, keďže dnes už Michael aktívne v športe nepôsobí.

Ide preto o akýsi pomník ikony športu a zatiaľ sa zdá, že tomu bude odpovedať i kvalita celého módu. Dúfajme preto, že sa aktuálne nemýlime a skutočne pôjde o dobrý režim, ktorý presne trafí pomer medzi hrateľnosťou, komentármi a scénkami z daných zápasov. Každopádne, čo hovoríte na návrat výziev Michaela Jordana? Myslíte si, že ide o dobrý krok alebo by ste radšej videli inú legendu basketbalu v rámci identicky ladeného režimu?

Zdroj: vg247.com

Komentuj!