Register

A password will be e-mailed to you.

Dnešné krátke novinky budú vo veľkej miere venované najmä strategickým hrám. Okrem toho sa však dozviete aj o iných tituloch a prekvapivo dokonca aj o niekoľkých slovenských. Poďme sa teda spolu pozrieť na to najzaujímavejšie, čo sa udialo v utorok (12.7.).

  • Fanúšikovia vojnovej série Company of Heroes môžu začať jasať. Tretieho dielu sa dočkáme pravdepodobne ešte tento rok. Konečne sme sa dočkali dátumu vydania a ten bol stanovený na 17. novembra.
  • V prvom štvrťroku budúceho roku by mala vyjsť vcelku netradičná stratégia z prvej svetovej vojny, v ktorej sa budete starať najmä o zranených a vojnové nemocnice. K danému titulu si môžete pozrieť nový trailer ukazujúci hrateľnosť.
  • O menších herných gigantoch sa veľmi často nerozpráva, teda minimálne nie v tom duchu, že odkúpili nejaké menšie štúdia. Aktuálne však štúdio Supermassive Games (najnovšie The Quarry) zmenilo svojho majiteľa. Tých zakúpila dánska spoločnosť Nordisk Games.
  • Way of the Hunter bude jedna z mála nových hier vyvíjaných na Slovensku. Aj keď na takéto poľovnícke hry v slovenskej tvorbe už sme zvyknutí. Vývojári nám aktuálne predstavili nový trailer, v ktorom nás zavedú na územie Transylvánie. Zatiaľ sa teda pokochajte touto prírodou aspoň na videu. Do vydania ostáva ešte mesiac.
  • Destroy All Humans! 2 – Reprobed vyjde už koncom augusta, no hráčom je potrebné pripomenúť, že Crypto sa už blíži, preto si môžete pozrieť nový trailer, ktorý vás má navnadiť na tento druhý remaster.
  • Ďalší z konzolových titulov od Koei Tecmo sa po rokoch dopracoval aj na PC. Tentokrát si môžete zahrať akčný titul Warriors Orochi 3, ktorý vyšiel dnes (12.7.) v podobe Ultimate Definitive Edition.
  • Pripravovaná slovenská taktická stratégia Forgotten but unbroken by mala mať aj český dabing. Uvidíme, ako to s týmto titulom nakoniec dopadne, no je škoda, že vývojári dali prednosť češtine. Snáď bude hra podporovať aspoň slovenské titulky.
  • Nie je to až tak dávno, čo vyšiel titul Rustler, ktorý bol v podstate takou stredovekou paródiou na sériu GTA. Vývojári už pracujú na novej hre, ktorá už ako názov napovedá, bude opäť humorne ladeným titulom. Yet Another Fantasy Title bude ale tentokrát fantasy RPG.

Komentuj!