Register

A password will be e-mailed to you.

Na svojom twiterovom účte sa štúdio Naughty Dog pochválilo, že jeho najnovší počin, konkrétne The Last of Us Part 1 je už v takzvanej Gold verzii, čo znamená, že tento očakávaný titul je úplne dokončený a pripravený na zverejnenie, pričom do konečného vydania sa budú už len ladiť minoritné chybičky.

The Last of Us Part 1 je remake prvého dielu obľúbenej akčnej adventúry a prinesie modernizovanú hrateľnosť, vylepšené ovládanie modelov postáv a rozšírené možnosti prispôsobenia. Súčasťou remaku bude i rozšírenie s názvom Left Behind, ktoré je prequelom pôvodného príbehu a sleduje mladú Ellie.

Anthony Vaccaro, pracujúci v štúdiu Naughty Dog už od roku 2010 a stojaci za takými titulmi ako napríklad Uncharted 3, The Last of Us, Uncharted 4, Uncharted: Lost Legacy a The Last of Us Part 2, tvrdí, že pri vývoji dosiahli rovnakej kvality ako u The Last of Us Part 2. “Ešte je pred nami veľa práce, ale som hrdý na doterajšie veľké zmeny, ktoré štúdio ozdravili.“

The Last of Us Part 1 vyjde 2. septembra tohto roku exluzívne iba na PlayStation 5, pričom sa však očakáva, že neskôr by mal doraziť aj na platformu PC. Cena je stanovená síce pomerne vysoko (až 70 eur) ale zase budú k dispozícii české titulky.

Komentuj!