Register

A password will be e-mailed to you.

Vonku máme už poriadne horúco a človeku sa ani nechce vysedávať pri rozohriatych počítačoch, no herný svet si žije vlastným životom. Opäť sme si pre vás pripravili viacero zaujímavostí. Veríme, že vás niečo z toho osloví. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Populárna budovateľská stratégia Planet Zoo sa dočkala nového DLC – Conservation Pack. To je zamerané na ochranu prírody a ohrozené druhy. Do hry tak pribudli nové typy scenérií, jeden nový scenár a päť ohrozených zvierat.
  • Od dnešného dňa (21.6.) si môžu aj majitelia konzoly Nintendo Switch zahrať veľmi pozitívne hodnotený titul Wreckfest, v ktorom si zajazdíte na demolačnom derby.
  • The Elder Scrolls Online aj naďalej dostáva nové rozšírenia. Na počítačoch ste si mohli už dávnejšie  zahrať novú oblasť High Isle, no aktuálne si ju môžu vyskúšať už aj konzolisti.
  • Rôzne typy manažérskych hier sú medzi hráčmi značne populárne, a to najmä vďaka svojej originalite. Dnes tak vyšiel titul Good Company, v ktorom si môžete vyskúšať, aké je to mať svoj podnik respektíve továreň.
  • Do služby Xbox Game Pass už čoskoro prídu ďalšie nové hry. Tentokrát vás určite poteší mnoho známejších titulov. Dnes už pribudla trilógia Shadowrun a Total War Three Kingdoms. No už za chvíľu sa môžete tešiť aj na Far Cry 5, Naraka: Bladepoint a mnohé iné.
  • S multiplayerovými hrami sa v poslednej dobe roztrhlo vrece. Vývojári sa však snažia hráčov zaujať všetkými možnými spôsobmi. Štúdio mixi, Inc. pracuje na titule Asym Altered Axis, ktorý bude zmesou viacerých žánrov. Jeden hráč bude pripravovať pre ostatných pasce v RTS režime a ostatní ju budú hrať z pohľadu prvej osoby.
  • Call of Duty: Warzone je medzi hráčmi aj naďalej populárny a tak do hry vznikajú nové mapy. Už čoskoro sa tak dočkáme mapy Fortune’s Keep. Tá sa síce dosť podobá na mapu Rebirth Island, ale ponúkne vám nové herné príležitosti, a to kontrakt Black Market Supply Run a event Cash Extraction.
  • O kooperatívnom titule Sker Ritual sme vás už dávnejšie informovali. Oproti predošlej hre Maid of Sker pôjde tentokrát najmä o akciu. Ak skôr preferujete takýto žáner, máte sa na čo tešiť. Na Steame si už teraz môžete vyskúšať demo.
  • O netradičné hry nie je núdza a väčšinou sú nimi všelijaké simulátory. Už sme mali tú česť opravovať prakticky všetko, ale stredovekú výzbroj sme ešte do pôvodného stavu nevracali. Ak vás takáto možnosť zaujala, tak sledujte titul Sword & Shield Simulator.
  • Pamätáte sa na titul Viscera Cleanup Detail, v ktorom ste čistili všelijaké miesta od rôzneho bordelu, ale najmä krvi a kúskov tiel… vlastne hromady krvi. Ak vám táto hra už chýba, tak vám oznamujeme, že sa chystá niečo podobné. V The Mystery Cleaner však pôjde o trochu serióznejšiu formu upratovania, pri ktorom môžete naraziť na rôzne tajomstvá.

Komentuj!