Register

A password will be e-mailed to you.

GOG pokračuje v letnom výpredaji a ako ďalší titul ponúka zaujímavú, dnes už kultovú plošinovku, ktorá pôvodne pod názvom Flashback: The Quest for Identity vyšla ešte v roku 1993. Neskôr v roku 2013 vyšiel jej HD remake, na ktorom pracovalo aj niekoľko pôvodných dizajnérov, ako napríklad Paul Cuisset.

Sci-fi plošinovka Flashback od vývojárskeho štúdia Delphine Software bola vo svojej dobe menším technologickým zázrakom, keďže roku 1993 patrila k vôbec prvým projektom, ktoré využívali technológiu motion capture. Vďaka tomu boli dosiahnuté nielen realistickejšie animácie, ale ešte viacej vynikol vydarený príbeh a inovatívna hrateľnosť.

Príbeh je rovnaký ako v pôvodnej hre, takže aj tu začínate tak, že agent Conrad B. Hart pri úteku pred Cyborgami stroskotá a ocitne sa v džungli na mesiaci Titan, kde nájde zbraň a holokocku, ktorá mu obnoví pôvodne vymazané spomienky. Postupne sa dozvedá viac o mimozemskej rasa Morphov ktorí vedia meniť svoju podobu a chcú ovládnuť svet. Vylepšená verzia Flashbacku je postavená na Unreal Engine 3 a má pridané nové scény, dialógy a taktiež postupné vylepšovanie vlastnosti hlavnej postavy. Po novom je tu mierenie v rozsahu 360 stupňov, mini-mapa a celkovo bola znížená pôvodne príliš vysoká náročnosť. HD remake obsahuje aj klasickú verziu z roku 1992.

Flashback si môžete vyzdvihnúť zdarma do 23. júna 2022, kedy o 15:00 nášho času táto akcia končí.

Komentuj!