Register

A password will be e-mailed to you.

V našom pravidelnom prehľade sa spolu v skratke pozrime na tie najzaujímavejšie udalosti z uplynulého dňa. Čo nás upútalo najviac? To sa dozviete prostredníctvom krátkych správ uvedených nižšie. Prajeme vám príjemné čítanie.

  • Očakávaný remake prvého The Last of Us by mohol doraziť už tento rok. Nejedná sa o oficiálne informácie, ale podľa insidera Jeffa Gruba je už hra údajne hotová a mohla by vyjsť aj na jeseň na PS5.
  • Multiplayerový titul Dead By Daylight sa dočká ďalšej várky Resident Evil obsahu. Ten bude mať podtitul Project W, pričom W môže naznačovať ako príchod Alberta Weskera, tak i Ady Wong. Hru už behom vlaňajška doplnili postavy Nemesis, Jill Valentine a Leon S. Kennedy.
  • Hogwarts Legacy dostalo nové propagačné video, ktoré nesie názov A Rainy Spring Night. To má takmer presne dvadsať minút a môžete si vďaka nemu vychutnať viacero scenérií z pripravovanej hry.
  • God of War Ragnarok sa pomaly ale isto blíži a v súvislosti s tým Santa Monica Studio predstavilo možnosti nastavenia pre zdravotne postihnutých hráčov. K ním patrí napríklad i zmena farby titulkov, postáv, indikátor prichádzajúceho zvuku, či rozne audiovizuálne nápovedy.
  • Chystaná skákačka Kao the Kangaroo sa znova priblížila novým videom, ktoré predstavuje súbojový systém a nepriateľov. I naďalej pritom platí, že samotná hra by mala vyjsť už 27. mája 2022.
  • Pripomína sa aj najnovší ročník športovej simulácie Formuly 1 s názvom F1 22. Najnovšie zábery sú zameraný na španielsky okruh Catalunya, ktorý si môžete vychutnať prostredníctvom pilota Fernanda Alonsa.
  • Okrem prác na Cyberpunku 2077 sa CD Projekt RED i naďalej venuje aj tretiemu Witcherovi. V pláne je totiž skoršie avizovaný next-gen update a pri príležitosti siedmeho výročia tohto dielu oficiálne oznámili, že jeho vydanie je naplánované na posledný štvrťrok 2022.
  • Chystaný Call of Duty: Modern Warfare II dostal prvé gameplay zábery, no tie pochádzajú z neoficiálneho zdroja. Leaknutý gameplay však nie je práve najlepšej kvality a má len 8 sekúnd, takže o hre toho veľa neprezrádza.
  • Štúdio Frogwares oznámilo svoj nový titul, ktorým bude hororovo ladená mysteriózna záležitosť s kódovým označením Project Palianytsia. Oficiálne oznámenie je plánované na toto leto, no autori sa už teraz nechali počuť, že ňou budú mieriť ako na fanúšikov svojich Sherlock Holmes hier, tak i lovecraftovského The Sinking City.
  • PC Gaming Show 2022 dostal svoj letný termín. Najnovší ročník sa uskutoční online 12. júna 2022, pričom zhliadnuť ho bude možné prostredníctvom platforiem YouTube a Twitch.

Komentuj!