Register

A password will be e-mailed to you.

Remake úspešného prvého dielu The Last of Us pre PlayStation 5 je už dlhšie predmetom špekulácií, aj keď ho spoločnosť Sony oficiálne stále neoznámila. Rozliční známi insinderi však o remaku špekulujú už od začiatku tohto roka a v poslednej dobe sa o ňom začalo hovoriť znova.

Ako prvá priniesla informáciu o remaku The Last of Us agentúra Bloomberg ešte v apríli 2021, kedy uviedla, že na projekte pôvodne pracovalo štúdio Visual Arts Service Group, ale po dokončení The Last of Us Part 2 sa ho mali ujať priamo Naughty Dog. Ešte začiatkom tohto roka informoval insider Tom Henderson, že od viacerých hodnoverných ľudí získal správy ohľadom toho, že The Last of Us remake sa vyvíja v tichosti a dokonca je už takmer hotový. Henderson dokonca tvrdil, že vyjde v druhej polovici tohto roka.

V najnovšej epizóde youtube programu Kinda Funny Gamescast uviedol ďalší významný insider a novinár Jeff Grubb, že z mnohých zdrojov má potvrdené, že remake The Last of Us vyjde ešte tento rok. Grubb to dokonca upresnil, s tým, že sa ho máme dočkať okolo Vianoc exkluzívne na platforme PlayStation 5. “Som si tým dokonca istý” vyjadril sa v gamecaste Jeff Grubb doslova.

Na záver si ešte pripomeňme, že HBO pripravuje televíznu adaptáciu The Last of Us. Seriál by sa mal objaviť v roku 2023.

Komentuj!