Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Quantic Dream, které sa v nedávnej minulosti preslávilo počinmi ako boli Detroit Become Human, Heavy Rain či Beyond Two Souls predstavilo na tohtoročnom The Game Awards novú akčnú adventúru zo sveta Star Wars s podtitulom Eclipse.

Star Wars: Eclipse sa má odohrávať behom obdobia takzvanej Hight Republic, ktoré začal Lucasfilm využívať v aktuálnych knihách alebo v komiksoch, pričom logicky sa dalo čakať že dôjde aj na filmy, či videohry.

Prvý trailer nám toho síce veľa neukazuje, ale aspoň nám predstavuje množstvo pekných scenérií, miest a čudesných krajín a v ktorých vidíme aj známe ikonické postavy, vrátane obligátnych súbojov so svetelnými mečmi, či prestreliek vo vesmíre. Ani samotní autori toho ešte nechcú (alebo nevedia) veľa prezradiť, takže sme sa dozvedeli len to, že to na rozdiel od Star Wars Jedi: Fallen Order nebudeme hrať za jediného ústredného hrdinu. V Eclipse dostaneme hneď niekoľko, slovami tvorcov „pestrých a charizmatických postav, každou so svojim vlastním príbehom, schopnosťami a úlohe v príbehu“ .

Samotný dátum vydania Star Wars: Eclipse je takmer určite ešte ďaleko, keďže neboli ohlásené ani žiadne platformy.

Komentuj!