Register

A password will be e-mailed to you.

Adventúra so stealth prvkami A Plague Tale: Innocence zaujala hráčov aj recenzentov v roku 2019 zaujímavou hrateľnostou a pozoruhodným príbehom. A Plague Tale: Requiem, ktoré by malo vyjsť na budúci rok a ktoré sme vám už čiastočne predstavili, sa snaží pokračovať v šľapajach tohto svojho úspešného predchodcu a prípadne ho dokonca aj prekonať.

Na The Game Awards 2021 francúzske vývojárske štúdio Asobo prezentovalo nový gameplay trailer, v ktorom sa snažilo ukázať, že sa na titule zapracovalo a v súčasnosti sa vývojári venujú už najmä iba výslednej kvalite a detailom.

Čo sa týka príbehu, znovu nás čaká temné dobrodružstvo osirelej dvojice súrodencov Amicie a Huga na úteku pred inkvizíciou, bojujúcou pomocou ohňa a meča nielen so všadeprítomnými krysami, ale i s nakazenými ľudmi. Dôležitú úlohu opäť zohráva svetlo, na ktorom budú založené niektoré hádanky. Amicia a Hugo utečú zo svojej spustošenej domoviny, a vydajú sa ďaleko na juh, do nových oblastí, kde sa pokúsia začať nový život a dostať Hugovu kliatbu pod kontrolu.

Adventúra A Plague Tale: Requiem síce ani na The Game Awards stále nedostala presný dátum vydania, ale očakávame ju v roku 2022 na platformách PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a aj Nintendo Switch cez cloud. V deň vydania bude zároveň dostupná aj v predplatnom Xbox Game Pass.

Komentuj!