Register

A password will be e-mailed to you.

Ďalším príjemným prekvapením v rámci tohtoročných The Game Awards je nesporne aj ohlásenie pokračovania vydarenej hororovej adventúry Alan Wake.

Je tomu už vyše desať rokov, čo sa Alan Wake dostal do povedomia hráčov a pripomeňme si, že vtedy šlo najmä o akčnú hru s hororovými prvkami, ktorá tento rok dostala remaster. V tomto smere ale nastáva menšia zmena, kedže vývojári zo štúdia Remedy tvrdia, že pokračovanie sa mení na regulárny survival horor.

Samotný šéf štúdia Sam Lake, ktorý je zároveň priamo predobrazom Maxa Payna, vyhlásil, že “v dvojke sa do „oceánu temnoty“ ponoríme oveľa hlbšie a môžeme sa tešiť na omnoho vrstevnatejšie tajomno”, čo sa snažil potvrdiť aj reklamným sloganom, ktorý znie: Monštrá majú mnoho tvárí”. Bližšie informácie o príbehu sme sa ale nedozvedeli, akurát máme potvrdené, že sa ujmeme znovu úlohy rovnomenného spisovateľa.

Alan Wake 2 by mal byť dokončený niekedy behom roka 2023 a mal by vyjsť na platformách PC (Epic Games Store), PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Keďže je tentoraz však vydavateľom priamo spoločnosť Epic, tak s vysokou pravdepodobnosťou sa vydania na Steame nedočkáme.

Komentuj!