Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno bol zverejnený nový trailer na film Matrix Resurrections a teraz sa akoby náhodou a celkom nečakane objavil obrázok z doteraz neoznámeného titulu The Matrix Awakens, pochádzajúci z databáze PlayStation Network.

Na obrázku je jasne napísané: Unreal Engine 5 Experience, čo znamená zážitok vytvorený v novej technológii spoločnosti Epic Games. Tento engine je síce stále ešte v predbežnom prístupe, ale už niekoľko vývojárskych štúdií potvrdilo, že ich tituly vyjdú na tejto novej technológii.

Čo sa týka konkrétne The Matrix Awakens, treba upozorniť, že to stále nedokazuje existenciu tejto hry, pretože pokojne môže ísť iba o propagáciu nového filmu zo série Matrix, ktorý sa dostane do kín koncom tohoto mesiaca. Jediné, čo sa s istotou o pripravovanej hre z toho sveta vie, je skutočnosť, že vyjde pre PlayStation 5.

Zo sveta Matrixu sme si zatiaľ mohli zahrať Enter The Matrix (2003), The Matrix: Path of Neo (2005) a The Matrix Online (2005), pričom odhalenie The Matrix Awakens očakávame možno na The Game Awards, ktoré prebehne 10. decembra 2021 a na ktorom sa zúčastní aj Keanu Reeves. Producent Geoff Keighley sľubuje predstaviť 40 až 50 titulov, vrátane úplných noviniek, takže dúfame v odhalenie tejto hry zo stále populárneho sveta Matrix. S ohľadom na film by načasovanie bolo ideálne.

Komentuj!