Register

A password will be e-mailed to you.

Pred pár týždňami sme vás informovali, že štúdio Rockstar potvrdilo vydanie remasterov prvých troch dielov svojej veľmi populárnej série Grand Theft Auto. A netrvalo dlho a už sme sa dočkali prvej oficiálnej upútavky na túto pozoruhodnú kolekciu, vrátane dátumu vydania a ďalších, zaujímavých informácií.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition prinesie viacero vylepšení pôvodnej hrateľnosti. Dočkáme sa napríklad ovládania v štýle Grand Theft Auto V a novej úpravy ovládania zbraní a mierenia. Čaká nás aj vylepšené menu pre voľbu zbraní alebo rádiovej stanice, vrátane vylepšenej minimapy a navigácie. Po novom dostaneme možnosť okamžite znovu spustiť misiu po jej prípadnom zlyhaní a čakajú nás aj nové odmeny pre členov Rockstar Games Social Club.

Čo sa týka nového vizuálu a grafických prvkov, môžeme sa tešiť na vyššie rozlíšenie textúr u postáv, zbraní, či vozidiel a vývojári pripravili aj úplne nový systém nasvietenia, vrátane tieňov a odrazov a nových efektov vody a počasia, či stromov a vegetácie. U platforiem PlayStation 5 a Xbox Series X sa môžeme tešiť na 4K rozlíšenie a až 60 fps.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition vyjde už 11. novembra 2021 na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Switch a PC, pričom samostatné Grand Theft Auto III – The Definitive Edition bude od 7. decembra súčasťou PlayStation Now a GTA: San Andreas – The Definitive Edition bude od 11. novembra 2021 súčasťou Xbox Game Passu.

Komentuj!