Register

A password will be e-mailed to you.

Rockstar Games mal predstaviť vôbec prvý trailer pre Grand Theft Auto VI 5. decembra 2023 o 15:00 SECČ. Na internete sa však začali objavovať rôzne leaky a tak nám autori priniesli vôbec prvý trailer o niečo skôr!

Je to už vyše 10 rokov od vôbec prvého vydania Grand Theft Auto V. Ohľadom šiesteho dielu bolo naozaj dlhú dobu ticho a na internete sa len sporadicky objavili leaky, ktoré mohli, ale nemuseli byť pravdivé. Všetko sa však mení a konečne tu máme vôbec prvý trailer pre Grand Theft Auto VI, ktorý nám ukazuje návrat do Vice City a jeho okolia. Dátum vydania je iank stanovený na rok 2025, pričom Rockstar Games potvrdili verziu pre PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verzia zatiaľ spomenutá nebola a zrejme vyjde až po nejakom čas od vydania pre konzolách.

Grand Theft Auto VI nás zavedie do štátu nazvanom “Leonida”, pod ktorý spadá aj všetkým známe Vice City. Podľa Rockstar Games sa môžeme baviť doposiaľ o najväčšej evolúcii v sérii Grand Theft Auto. Hlavnými postavami budú žena menom Lucia a muž menom Jason, no viac o hre sa zatiaľ nevie. Určite si však pozrite a vychutnajte nový trailer, ktorý nám ukazuje čo od nej možno očakávať.

Komentuj!