Register

A password will be e-mailed to you.

Služba GeForce NOW od Nvidie je cloudovým projektom zmienenej spoločnosti, kde sa nezriedka objavujú aktuálne tituly (častokrát dlhé mesiace pred oficiálnym vydaním). Dôvod je logický a úplne pochopiteľný. Testovanie, ktoré následne sprostredkuje bezproblémový príchod do tejto služby. A keďže žijeme v dobe únikov a straty interných informácií, aj tentokrát sme sa, pravdepodobne, dočkali zverejnenia tajných hier, ktoré by sa mali objaviť na osobných počítačoch. Medzi nimi sa objavili i exkluzívne PlayStation počiny.

Áno, masívny leak prezradil, že do GeForce Now príde napríklad RPG God of War, čo by sa ešte pred pár rokmi mohlo javiť ako absolútna hlúposť a nezmysel. Ostatne, ešte donedávna si japonská spoločnosť Sony svoje exkluzivity prísne strážila a nad rámec svojej platformy ich nikam nepúšťala. V roku 2020 ale začala masívna expanzia na pole osobných počítačov, kedy Sony začalo postupne prinášať svoje exkluzivity k doposiaľ nepreskúmanej hráčskej skupine. A možno dodať, že počiny ako Horizon Zero Dawn, Death Stranding alebo Days Gone si na počítačoch vyslúžili výborné známky.

Každopádne, práve preto sa javí odhalený príchod God of War na PC ako reálny a hráči i redaktori z portálov mu veria. Medzi ďalšími menami sa objavili tituly ako Demon´s Souls, Final Fantasy VII Remake alebo Final Fantasy XVI. Treba zdôrazniť, že náznaky príchodu mnohých titulov prebehli aj na samotných Sony prezentáciách, pričom jeho zástupcovia neskôr správy dementovali. So zmienenou expanziou a s prihliadnutím na tento leak sa však môžeme domnievať, že ide o takmer oficiálne potvrdené informácie.

Tomu nahráva i fakt, že sa k celej situácii vyjadrila samotná Nvidia, ktorá priznala, že ide minimálne sčasti o pravé informácie. Medzi dlhým zoznamom sa však údajne nachádzajú i špekulatívne tituly a nie všetko sa skôr alebo neskôr na PC objaví. Je teda únik pravdivý? Áno aj nie, ale je zrejmé, že niektoré hry sa na osobných počítačoch objavia. Nie nutne ihneď, ale časom rozhodne áno. Ak už nič iné, striktní PC hráči by sa mohli začať tešiť na nové vydanie God of War ako súčasť Sony expanzie.

Komentuj!