Register

A password will be e-mailed to you.

Včera v noci Sony uverejnila najnovšiu epizódu State of Play, ktorá lákala najmä na ukážku titulu Deathloop. Popri tom sa však ukázali aj ďalšie počiny, medzi ktorými nechýbalo oznámenie Moss: Book II, sequelu vydarenej skákačky s logickými hádankami.

Od vydania prvého dielu Moss uplynuli už tri roky, a to ako od uverejnenia verzie pre PlayStation VR alebo i pre osobné počítače. A keďže si dobrodružstvo Quilla obľúbili nielen recenzenti, ale aj hráči, maličká myš bude v svojom putovaní pokračovať v pokračovaní nazvanom Moss: Book II.

Hra sa ponesie v duchu prvého dielu a príbehovo nadviaže tam, kde predošlé dobrodružstvo skončilo. Po úspešnej záchrane Argusa, strýka myšiaka Quilla, sa okrídlený tyran, ktorý stojí v čele “armády” Arkanu, zameral práve na hlavného protagonistu. Tešiť sa tak možno na magické dobrodružstvo plné krásnych prostredí, súboje, rozprávkovú atmosféru a riešenie logických hádaniek. Samozrejme, chýbať nebudú ani novinky v hrateľnosti, či nové zbrane, no detaily sa dozvieme až v nadchádzajúcich mesiacoch.

Prvý trailer vyzerá opäť veľmi pekne. Zábery pochádzajú z PC, avšak titul je vyvíjaný pre PlayStation VR, kde, pravdepodobne, opäť vyjde s časovou exkluzivitou. Dátum vydania zatiaľ nepoznáme.

Zdroje: State of Play (08.07.2021), PlayStation.Blog

Komentuj!