Register

A password will be e-mailed to you.

Po oznámení hier pre predplatiteľov Xbox Live Gold/Game Pass Ultimate prichádza na rad Sony, ktorá sa i počas prvého prázdninového mesiaca bude snažiť priniesť zaujímavé hry. Podarilo sa?

V prvom rade tu máme titul pre PlayStation 5, ktorým bude next-gen verzia cenami ovenčeného hitu A Plague Tale: Innocence. Nejde tak o úplne nový titul, no upgrade pre aktuálne konzoly prinesie nejedno vylepšenie, vďaka čomu bude tento vydarený počin ešte lepším než doteraz. Ostatne, nedávno bol oznámený sequel, takže zaradenie prvého dielu do predplatného dáva zmysel, aspoň sa hráči na pokračovanie budú môcť nachystať, hoci zatiaľ nevieme kedy presne dorazí. Ak ste náhodou tento titul nehrali, ide o third person dobrodružstvo mladej dievčiny Amicie a jej brata Huga. Bohužiaľ, nejde o žiaden čarovný výlet do malebných kútov sveta, ale do Francúzska v 14. storočí, kedy krajiny trápila nielen vojna, ale aj pandémia v podobe moru s názvom čierna smrť.

Druhou júlovou hrou bude Call of Duty: Black Ops IIII, ktoré bolo vôbec prvým dielom, kde chýbala príbehová kampaň pre jedného hráča. Napriek tomu sa jedná o kvalitný príspevok do dlhoročnej série, ktorý si v recenziách viedol naozaj výborne. Hoci hráči preferujúci single playerové hranie sa museli uspokojiť s režimom Solo Missions, no fanúšikovia multiplayeru boli v siedmom nebi. Ak medzi nich patríte aj vy a hre ste doteraz nedali šancu, možno nastala tá správna príležitosť.

Tretí titul v júlovej ponuke bude opäť o súbojoch, no tento raz o kontaktných. Ponuku noviniek v rámci predplatného totiž uzatvára arkádový wrestling WWE 2K Battlegrounds. Tento počin vyšiel minulý rok namiesto štandardného spracovania WWE, keďže zatiaľ posledný diel WWE 2K20 bol katastrofálny, a tak si vývojári vypýtali na prípravu next-gen wrestlingu viac času. Arkádový príspevok do série síce taktiež v recenziách nehviezdil, no vraj ide o celkom zábavný počin, s ktorým sa nejaká tá fajn chvíľa dá bez problémov stráviť. Problémom je, že trvanlivosť titulu nie je veľmi veľká. Tak či onak, tešiť sa možno na známych zápasníkov, štylizovaný vizuál, rôzne špeciálne chvaty a rozmanité arény, kde si známe tváre dajú “do nosa”.

Na záver tu máme ešte štvrtú hru, ktorá však nie je novinkou, no zostáva k dispozícii v rámci predplatného PS Plus až do 2. augusta. Ide o bojovku Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, ktorú sme si predstavili v rámci minulomesačnej ponuky.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!