Register

A password will be e-mailed to you.

Vo svete je ešte stále nedostatok nových grafických kariet ako aj konzol. Aj keď v našich končinách je určite jednoduchšie zohnať Xbox Series X/S ako Playstation, tak všade to takto nie je. Microsoft danú situáciu zobral s humorom a predstavil mini chladničku, ktorá vyzerá ako Xbox Series X.

Mnohí, keď po prvýkrát videli Xbox Series X, si určite povedali, že vyzerá ako zmenšená chladnička. Netrvalo až tak dlho a dizajnéri z Microsoftu sa postarali o to, že si už čoskoro budete môcť okrem konzoly zakúpiť aj mini chladničku, ktorá vyzerá skoro na vlas rovnako.

Tá sa bude volať, čo nie je veľmi prekvapujúce, Xbox Mini Fridge. Počas horúcich letných dní si v nej budete môcť ochladiť naraz (až) 10 plechoviek koly alebo piva. Čo k tomu dodať? Asi len to, že Microsoft nestratil ani štipku svojho entuziazmu a vôbec si neberie k srdcu kritiku svojich odporcov, teda aspoň po stránke dizajnu svojich herných konzol. Pokiaľ vám takáto „štýlová“ chladnička v domácnosti chýba a už teraz viete, že určite sa vám (rovnako ako konzola) neujde, tak si len kúpte magnetku s logom Xboxu a tú si dajte na svoju starú chladničku. Výsledok bude v tomto prípade rovnaký.

Komentuj!