Register

A password will be e-mailed to you.

Na nový plnohodnotný diel Half-Life sa čaká už pridlho. Naposledy sa do tejto hernej série pridala Alyx, ktorá v dedikovanej hre bojuje proti Combine. Avšak mnohých hráčov sklamala, pretože bola len vo VR verzii. To sa však môže zmeniť.

VR je rozhodne zaujímavou technológiou. No povedzme si úprimne, je určená tak trochu technomaniakom. Široká verejnosť berie VR ako “cool” hračku, ktorou sa možno pochváliť kamarátom, a to je asi tak všetko.

Mnoho hráčov tak ostalo sklamaných keď sa konečne dočkali nového prírastku do Half-Life univerza, výhradne vo VR verzii. Hlavnú úlohu v ňom prebrala po Gordonovi Freemanovi Alyx. Aj keď šlo o vydarenú záležitosť, nie každý ju mohol logicky oceniť. To však najnovšie skúša zmeniť non-VR mod. Moder r57zone sa totiž pustil do prepracovania hry a výsledkom má byť plnohodnotná verzia Alyx hrateľná na klávesnici a myši bez okuliarov. Ako približne táto modifikácia vyzerá, to si môžete pozrieť v priloženom videu. Autor už stihol spraviť slušný progres, no je otázne, kedy presne sa dočkáme hotového produktu.


Komentuj!