Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology oznámila vydanie produktu Creative SXFI AIR GAMER, doteraz najuniverzálnejších Super X-Fi slúchadiel, ktoré obsahujú tie najlepšie vlastnosti modelov SXFI AIR a SXFI GAMER. Vďaka pripojeniu Bluetooth 5.0 a USB-C ponúkajú SXFI AIR GAMER používateľom to najlepšie z oboch svetov – bezdrôtový pôžitok z hudby, filmy a hry bez oneskorenia po pripojení k PC alebo konzole. Dodávajú sa tiež s množstvom sprievodcov, ktorí zlepšujú hlasovú komunikáciu, či už v hrách, pracovných konferenčných hovoroch alebo online hodinách.

Medzi ďalšie funkcie patrí intuitívne dotykové ovládanie na náušníku, mikrofón CommanderMic s profesionálnou čistotou a zvukový profil SXFI BATTLE Mode, ktorý poskytuje optimálny zážitok vášnivým hráčom. Je vybavený vystuženým kevlar USB káblom pre väčšiu odolnosť a plyšovými nadštandardnými náušníkmi pre dlhodobejšie pohodlie.  

SXFI AIR GAMER sú zatiaľ najuniverzálnejšie slúchadlá Super X-Fi.

Skvelé pre filmy a hudbu, ešte lepšie pre hry

SXFI AIR GAMER, navrhnuté s vysoko kvalitnými 50 mm neodymovými meničmi, poskytujú bohaté a živé detaily s mimoriadnou čistotou a výkonné basy pre pohlcujúci zážitok poháňaný technológiou Super X-Fi, ocenenou technológiou, ktorá dodáva holografický zvuk vo vysokom rozlíšení, akoby bol v slúchadlách nainštalovaný špičkový systém viacerých reproduktorov.

Tieto hybridné bezdrôtové USB slúchadlá tiež obsahujú nový režim SXFI BATTLE Mode, špeciálne navrhnutý zvukový profil, ktorý ponúka lepší herný zážitok pre používateľov s presnými zvukovými podnetmi, projekciou na diaľku a smerovosťou, aby poskytli hráčom výhodu pri hraní FPS hier.

Sprievodcovia hlasových technológií

SXFI AIR GAMER, vybavený najnovším CommanderMic, ktorý predvádza jedinečný akustický dizajn s integrovaným pop filtrom a technológiou SXFI inPerson Microphone Technology, ponúka lepšie potlačenie hluku a zosilnenie snímania hlasu pre jasnejšiu a lepšiu komunikáciu. Vďaka zvukovej realite Super X-Fi je to tiež ideálny headset pre pracovné konferenčné hovory a e-learning doma, pričom sa používatelia môžu cítiť, ako keby sa spolu s druhou stranou nachádzali v tej istej miestnosti.

Svoju premiéru má úplne nová technológia GamerChat, ktorá umožňuje používateľom zažiť holografické zvukové efekty Super X-Fi nielen pre hranie, ale aj pre rozhovory cez Bluetooth. Vďaka tejto funkcii môžu používatelia súčasne prijímať prichádzajúce hovory bez toho, aby si museli zložiť slúchadlá a mohli byť schopní skočiť späť do deja bez prerušenia hrania. Funguje dobre aj s hernými platformami, ako je Nintendo Switch, ktoré zvyčajne nepodporujú hernú komunikáciu.

Pre celodenné pohodlie

SXFI AIR GAMER sú vybavené novými náušníkmi z proteínovej kože, ktoré sú na dotyk plyšové, a zvyšujú úroveň komfortu o niekoľko stupňov od predchádzajúcich modelov. Tieto náušníky sú perforované pre lepšiu priedušnosť a majú nadimenzovaný väčší priestor pre uši a lepšie tlmenie. Toto všetko pomôže znížiť opotrebovanie slúchadiel, a to aj pri dlhých hodinách používania.

Hojnosť príslušenstva

SXFI AIR GAMER sa dodáva s:

  • USB-C kábel vystužený kevlarom na mieru, starostlivo prepracovaný pre väčšiu odolnosť a pevnosť
  • 3,5 mm line-in kábel, ktorý umožňuje používateľom pripojiť sa k akémukoľvek pôvodnému zdroju zvuku a vylepšiť ho o technológiu Super X-Fi
  • CommanderMic, hlavne pre hry a konferenčné hovory
  • NanoBoom mikrofón ako alternatíva k dlhšiemu CommanderMic
  • Adaptér USB-C na USB-A je tiež súčasťou balenia pre pripojenie k starším zariadeniam USB-A

Vďaka prepracovanému dizajnu, pohodliu, vynikajúcej zvukovej kvalite a všestrannému pripojeniu má Creative SXFI AIR GAMER všetko, čo majú mať ideálne univerzálne slúchadlá pre hranie hier, hudbu a filmy, ako aj pracovné konferenčné hovory a e-learning.

Cena a dostupnosť

Creative SXFI AIR GAMER má cenu 139,99 EUR a sú k dispozícii na stránke Creative.com.

Ďalšie informácie nájdete na stránke creative.com/sxfiairgamer.

Komentuj!