Register

A password will be e-mailed to you.

Mudokon Abe sa konečne vrátil na herné obrazovky v počine Oddworld: Soulstorm, ktorý je modernou inkarnáciou legendárneho titulu Oddworld: Abe’s Exoddus z roku 1998. Ide zároveň o pokračovanie Oddworld: New ‘n’ Tasty!, remaku Oddworld: Abe’s Oddysee, avšak tento raz autori vytvorili omnoho ambicióznejší a komplexnejší zážitok, nakoľko Soulstorm pridáva do hry nové prvky a mechanizmy, ktoré v roku 1998 nebolo, vzhľadom na možnosti hardwaru, možné zakomponovať. Najnovšie dobrodružstvo Mudokona Abea tak skôr pripomína novú hru, než prerábku. A ako sa autorom podarilo ambície naplniť si môžete pozrieť na zázname z hrania prvých dvoch kapitol Oddworld: Soulstorm.

Titul pre vás, samozrejme, zrecenzujeme, no skôr, než tak budeme môcť učiniť, sme natočili záznam z hrania úvodu hry. V našom prípade testujeme PC verziu, ktorá je aktuálne dostupná iba skrz Epic Games Store, pričom, pravdepodobne, neskôr zamieri aj na Steam, kde nájdete aj ostatné Oddworld tituly. Poďme však už na úvodnú kapitolu spolu s introm.

Ak ste majiteľmi PlayStation 5, titul si môžete užívať v rámci aprílovej PS Plus ponuky, teda za predpokladu, že máte predplatené PlayStation Plus členstvo. Toľko zatiaľ k Oddworld: Soulstorm a po prvej kapitole sa poďme pozrieť na to, ako vyzerá kapitola číslo 2. Mimochodom, ako sa na Oddworld patrí, vo videách si užijete aj množstvo smrtí, keďže niekedy je titul celkom náročný a navyše, záznam pochádza z prvého priechodu.

Komentuj!