Register

A password will be e-mailed to you.

PlaySation VR je jedna z najrozšírenejších virtuálnych realít na trhu. Sony už chystá moderného nástupcu, avšak dovtedy si majitelia konzol PlayStation budú musieť vystačiť s PlayStation VR, ktorá dorazila na trh v roku 2016. Hoci sa pripravuje nová virtuálna realita, PS VR zatiaľ do dôchodku nemieri, čo dokazujú aj novo oznámené hry.

Jednou z týchto hier bude After the Fall, v ktorej sa hráči ocitnú v koži vybraného populárneho hrdinu z 80. rokov a vyskúšajú si reálny boj v cross-platform multiplayeri, keďže titul mieri aj na PC.

Druhou oznámenou novinkou je JRPG hrami inšpirované MMO Zenith až pre tisíce hráčov súperiacich na jednom serveri. Vo farebnom otvorenom svete si prídu na svoje nielen fanúšikovia žánru.

Ďalší v poradí je I Expect You To Die 2: The Spy and The Liar, pokračovanie napínavého príbehu z tajuplného sveta špionáží a skrytého nebezpečenstva nadväzujúceho na úspešnú prvú časť z roku 2016. Prvý diel dodnes patrí k najlepším kúskom pre PS VR, takže bude zaujímavé sledovať, ako sa autorom podarí nadviazať na predchodcu.

Počin Fracked nadchne predovšetkým milovníkov akčných dobrodružstiev a strieľačiek. Pomocou PS Move ovládačov bude hráč naplno ovládať svoju zbraň aj pohyb svojej postavy, vrátane napríklad lezenia či lyžovania. Výnimočný herný zážitok doplní vylepšená rýchlosť načítania či snímková frekvencia odpovedajúca PS5 technológii, nakoľko hra dostane okrem natívnej PS4 verzie aj update pre najnovšiu konzolu od Sony.

V survival hre Song in the Smoke pôjde doslova o prežitie. Osud postavy bude úplne v rukách hráča a len jeho starostlivo zvolené kroky, vrátane lovu pomocou streľby z luku s PS Move ovládačom, rozhodnú o tom, či dokáže odolať všetkým nástrahám nebezpečnej divočiny.

V neposlednom rade, a už 29. marca, sa hráči môžu tešiť na DOOM 3: VR EditionVR verzia obľúbeného titulu ponúkne obsah z DOOM 3 vrátane rozšírenia v podobe Ressurection of Evil a The Lost Mission. Túto klasiku určite netreba nikomu predstavovať, no presun do virtuálnej reality môže priniesť úplne nový zážitok, z ktorého bude aj znalcom tuhnúť krv v žilách ako počas prvého priechodu.

Zdroj: tlačová správa, PlayStation.Blog

Komentuj!