Register

A password will be e-mailed to you.

Republic of Gamers (ROG) oznámil, že herné notebooky ASUS TUF Gaming a herné notebooky značky ROG si zabezpečili vedúce postavenie na globálnom trhu herných notebookov. ASUS a ROG sú jednotkou na trhu herných notebookov, pričom tento úspech je podporený aj viacerými oceneniami CES 2021 za inovácie a pravidelným uvádzaním nových produktov.

Najlepší na svete

ASUS TUF Gaming a ROG patria medzi stálych lídrov na trhu herných notebookov, v decembri 2020 dosiahli prvú priečku. Herné notebooky ROG získali podiel na úrovni 23 % predaných notebookov na svete, čo potvrdzuje status ROG ako prémiovej globálnej značky.

Predaje notebookov ASUS TUF Gaming a ROG dominovali v jednotlivých regiónoch. Jednotkou na trhu boli v Severnej Amerike (26,4 %), západnej Európe (25,5 %), vo východnej Európe, na Strednom východe, v Afrike, SNŠ a Rusku (27,4 %) a v ázijsko-pacifickej oblasti (29,7 %).

Úspechy na CES 2021 a nové produkty

Na veľtrhu CES 2021 boli predstavené nové a zlepšené produkty vrátane modelov ROG Flow X13, ROG Zephyrus G14 a ROG Zephyrus G15, ktoré získali kritické uznania svetových médií. Viaceré zariadenia značky ROG boli nominované na zisk ocenení CES 2021 za inovácie.

KĽÚČOVÉ BODY

  • Najlepší na svete: Takmer štvrtina všetkých predaných herných notebookov na svete v decembri 2020 bola značiek ASUS a ROG
  • Úspechy na CES 2021: ROG predstavil viacero nových produktov na veľtrhu CES 2021 a tie získali kritické uznanie médií z celého svet

Komentuj!