Register

A password will be e-mailed to you.

Ratchet & Clank sa hráčom naposledy “prihovorili” v roku 2016, kedy pre PlayStation 4 vyšla reimaginácia úplne prvého dielu a do kín zamieril rovnomenný animovaný film. Hra bola vynikajúca (film už menej), ostatne ako takmer všetky dobrodružstvá tejto dvojice, no na dlhšiu dobu sa hrdinovia odmlčali. Svoj návrat si užijú v júni tohto roku na PlayStation 5 v dobrodružstve s podtitulom Rift Apart.

Hráči, ktorí nepatria medzi zdatných angličtinárov, si vďaka iniciatíve českej pobočky PlayStation užijú novinku o to viac, keďže hra dostane lokalizáciu v podobe titulkov. Hoci nejde o počin, v ktorom je mimoriadne náročná angličtina, mladšie publikum, prípadne hráči, ktorým cudzie jazyky naozaj nejdú, budú môcť zachraňovať svety v rôznych dimenziách bez jazykovej bariéry.

Hra bude kánonicky nadväzovať na zatiaľ posledný regulárny diel Ratchet & Clank: Into the Nexus z roku 2013, ktorý vyšiel pre PlayStation 3, no napriek tomu nebude nutné poznať túto, či iné časti, aby ste si Rift Apart po príbehovej stránke mohli užiť. Zároveň bolo oznámené, že pôjde o dobrý vstupný bod do série aj pre úplných nováčikov. Ako sa premiéra Ratcheta & Clanka na PlayStation 5 vydarí sa dozvieme 11. júna tohto roku.

Zdroje: tlačová správa, Instagram PlayStation CZ

Komentuj!