Register

A password will be e-mailed to you.

Opätovne nadišiel ten čas v roku. V obývacích izbách nájdete svietiace vianočné stromčeky, v rúrach sa pečie sladké pečivo, vonku (stále) nie je sneh, avšak Gabe Newell spustil svoj tradičný zimný výpredaj na platforme Steam. Aké masívne zvýhodnenia nás čakajú tento rok?

Nakoľko je zliav mnoho, nebudeme dlho otáľať a ihneď začneme s vymenovávaním tých najatraktívnejších ponúk spomedzi všetkých. Na začiatku spomenieme mysterióznu akčnú hru s názvom Control, ktorá k nám prišla od fínskeho Remedy Entertainment. Ponúka tajuplný príbeh a neutíchajúcu akciu s hlavnou hrdinkou menom Jesse Faden. Relatívne nový titul môže byť pri 50% váš za 19,99 €. Definitívna edícia remaku legendárnej českej Mafie k nám prišla v septembri tohto roku a mnohých skalných fanúšikov nepochybne potešila. V prípade, že sa vám ešte nepodarilo dostať k tejto novodobej gangsterke, momentálne si ju môžete zakúpiť za 29,99 €. Lineárna príbehová akcia v otvorenom svete sa totiž dočkala 25% cenového zvýhodnenia. Pokračujeme ďalej a tentokrát upozorníme na najnovší zombie horor zo série Resident Evil. Remake trojky nebol prijatý bezvýhradne, avšak stále sa jedná o akčnejší survival horor, ktorý má čo ponúknuť. Tvorcovia mu uštedrili 67% zľavu a preto môže byť váš za 19,79 €.

Ak prahnete po príjemnej nostalgii, dávame do pozornosti obe veľkolepé RPG hry zo série Knights of the Old Republic. Na jednotke svojho času pracovalo vtedy ešte len rozrastajúce sa Bioware, druhé si pod krídla vzal Obsidian Entertainment. Oba tituly sa dočkali 65% zľavy a preto jeden z nich môže byť váš za 2,89 € (čo je pri prítomnom obsahu a jeho kvalite takmer až trestný čin). Že to máte radi tvrdo a neľútostne? Máme pre vás ideálny tip. Fantastické Dark Souls III v Deluxe edícii si pri 75% zľave môžete kúpiť za 21,24 €. A aby sme to zakončili pozitívne, Fall Guys dostalo 20% zľavu a preto si herný lit tohto leta kúpite za 15,99 €,

Pochopiteľne, správcovia najpopulárnejšej digitálnej platformy nezabudli ani na tradičné kartičky, či finalistov The Steam Awards (ktorým sa mimochodom venujeme v samostatnom článku). Preto si nezabudnite prezrieť frontu vašich odporúčaných hier v prípade, že chcete každý deň získať virtuálnu kartu úplne zdarma. Záverom dodávame, že tento ošiaľ zliav končí prvého januára 2021, takže dovtedy by ste si mali vybrať vami preferovanú hru.

Komentuj!