Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je to tak dávno keď sme si v našej recenzii predstavili tento ultimátny zvukový nástroj z dielne obľúbených Creative Labs. Zvuková karta si od nás odniesla perfektné hodnotenie. Ak ste recenziu ešte nečítali, určite sa zastavte na tomto linku.

V spolupráci s PR Creative Technology sme si pre vás pripravili súťaž o tento atraktívny produkt. Stačí ak odpoviete na otázky z dotazníka na konci stránky, a ak sa na vás usmeje šťastena, môžete mať tento zvukový skvost doma aj vy.

Odpovede na všetky otázky nájdete samozrejme v našej recenzii.

Termín trvania súťaže

Súťaž o Creative Sound Blaster AE-9 potrvá v termíne od 2. novembra 2020 do 8. novembra 2020 (vrátane) 23:59 hod. Meno výhercov zverejníme v nasledovných dňoch.

Dodatočné informácie

Organizátor súťaže:
Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:
Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X, kde X predstavuje celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania. Výherca bude vylosovaný na základe náhody.

Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním osobných údajov – meno, priezvisko a e-mail za účelom žrebovania, vyhlásenia výsledkov a následného kontaktovania výhercu po dobu trvania súťaže.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od oznámenia výhercov, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Víťazom súťaže sa stáva Andrej V. zo Serede – gratulujeme!

Komentuj!